Els ‘batles’ del poble. Exbatles del municipi i regidors actuals, amb els que ahir van rebre l’homenatge del poble i de l’Ajuntament - Javier

TW
0

Fornells va viure ahir vespre un acte de reconeixement a les persones del poble que han estat regidors i que han representat l'Ajuntament al poble. Set exregidors i l'actual delegada municipal van ser objecte d'aquest homenatge per la seva dedicació al servei públic. Va ser així una forma de donar prestigi a una tasca, la política, desprestigiada en general, però més valorada als municipis petits.

El batle del municipi, Francesc Ametller, va destacar, a la sala del teatre, la importància de "ser regidor" i ho va lligar amb "la voluntat de superació i esforç que és una constant en la història de Fornells".

Totes les persones de la vila que ahir van rebre el reconeixement han estat 'batles' locals. L'homenatge es va celebrar només uns dies abans de la constitució de la Junta Local, l'ens que ha de jugar un paper destacat en la participació dels fornellers en la vida municipal, facilitant el debat i la presentació de propostes. Francesc Ametller va dir ahir que "s'enceta ara un nou període, ajudant a satisfer les demandes reclamades durant tants d'anys". Per aquest motiu, considerà que era el moment oportú de valorar la feina que han fet els que han representat l'administració local davant dels ciutadans.
Ametller recordà els que van exercir el càrrec i ja no hi són. El record va ser el seu homenatge.