Mostra. És un recull de fotografies en les que es pot veure l’evolució i el pas dels anys en el món de les curses a l’hipòdrom de Cala en Blanes - Gemma Andreu

TW
0

L'Hipòdrom Torre del Ram de Ciutadella compleix 40 anys, un motiu més que sobrat per celebrar la llarga trajectòria d'una entitat que ha comptat amb el suport de molts aficionats al món del cavall i de les carreres.

Demà, a partir de les 18 hores, començarà una vetllada especial amb sis carreres que es complementaran amb els balls del Grup Folklòric Es Born. A més, des de la junta directiva actual es vol retre homenatge als socis fundadors de l'hipòdrom.

Segons assenyalà ahir la presidenta, Eugènia Bagur, "són una setantena de persones que amb el seu esforç van crear aquesta societat, que s'ha mantingut viva gràcies als socis que l'han estalonat en cada moment".

Per això, demà s'entregarà un obsequi als fundadors de l'hipòdrom, en agraïment a l'esforç i al mèrit realitzat per fer realitat la institució. La vetllada es completarà amb una bereneta a les mateixes instal·lacions, una vegada acabades les curses de trotons.

Per altra banda, i per arrodonir l'efemèride, s'ha organitzat una exposició de fotografies sobre la història de la societat hípica, gràcies a les aportacions dels socis.