Acte. La batlessa, Misericordia Sugrañes, el director de "Es Diari", Josep Bagur, i la coordinadora, Laura Bañón - Gemma Andreu

TW
0

Articles, entrevistes, fotografies inèdites i molts altres continguts atractius relacionats amb les festes són els ingredients de la revista de Sant Llorenç d'enguany, que avui surt al carrer. Un nombrós públic omplí ahir fosquet el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alaior en la presentació del monogràfic festiu que edita Editorial Menorca, amb la col·laboració del Consistori.

La batlessa d'Alaior, Misericordia Sugrañes, i el director de "Es Diari", Josep Bagur, encapçalaren l'acte en el que participaren la regidora de Cultura, Isabel Rodríguez, així com Guillermo Díaz i Mariano Yepes, d'Editorial Menorca. Però els protagonistes de la vetllada van ser els membres de la Junta de Caixers, encapçalats pel caixer batle, Joan Sintes, i tots els col·laboradors, que amb textos i fotografies han fet possible una nova edició de la revista de Sant Llorenç, que enguany ha coordinat la periodista Laura Bañón.

La portada és obra del pintor Mikel Díez Alaba i el monogràfic compta amb firmes col·laboradores com Tiago Reurer, Carles Mascaró, Miquel Àngel Limón, Miquel Àngel Sintes, Raquel Marqués o Arcadi Gomila, entre molts d'altres. Durant l'acte, la batlessa lliurà el premi a Cristina Cardona com a guanyadora del concurs del cartell del programa de festes, fent un homenatge als dos gegants d'Alaior amb una obra molt festiva i alegre. Sugrañes i els representants de "Es Diari" aprofitaren l'acte per a desitjar unes bones festes de Sant Llorenç a tot el poble d'Alaior.