fosquets. Sota l’organització de l’Associació Art’s, són 41 els artistes que mostren la seva obra, que passa per La pintura (dins variades tècniques), escultura, gravat, fotografies, joieria d’autor, instal·lacions i video-art - JJ

TW
0

La tercera edició dels Fosquets d'Art va tornar omplir de vida el casc d'antic de Ferreries, on el visitants podien gaudir de l'art, en moltes de les seves amplies facetes, exposat en 32 indrets diferents, que alhora formen part de l'embolcall de l'obra que allà es mostra. És molt important la implicació de tot el poble, tal i com recalca Lluís Febrer, portaveu d'Art's, perquè això sigui possible. Els qui exposem, la gent que obre les seves cases, els músics i els poble en general que ens acompanya, tots plegats fan Fosquets d'Art.

En total, i sota l'organització de l'Associació Art's, són 41 els artistes que mostren la seva obra, que passa per la pintura (dins variades tècniques), escultura, gravat, fotografies, joieria d'autor, instal·lacions i video-art.

Cases com l'hotelet cas ses Sucreres, la rectoria, l'antiga peixateria i altres cases més que centenàries, es convertiren en l'espai de trobada i d'interrelació entre espectador i autor. No és una mostra amb l'objectiu de vendre, el sentit general és d'una gran exposició col·lectiva on l'art es fa festiu i conviu amb la ciutadania.

Els comentaris, tots elogiosos, porten a emocions diverses, alguns perquè desconeixien la capacitat creativa de tal o qual artistes, d'altres per l'impacte de l'obra, i molts per l'espai on es mostra.

En les dues edicions anteriors, els Fosquets d'Arts han embolcallat la seva obra amb l'art musical, comptant sempre amb la col·laboració de l'Ateneu Musical de Ferreries, i en aquesta ocasió ha estat la banda de musica de Ferreries qui va amenitzar la vesprada, sempre dins el paràmetres de qualitat a què ens té acostumats, sota la batuta de Josep Agustí Colom. A més de la banda, a pla de l'església el grup Soulmates seguí donant so musical al recorregut dels visitants.

Demà i diumenge, amb noves actuacions musicals, es podrà fer tot el recorregut, que en un tríptic està ben desglossat, a partir de les 20 i fins les 23 hores.