Varietat - Cris

TW
0

La Diada d'Estiu de Cultura va aportar anit més dinamisme al centre de Ciutadella. Va ser ben prest quan els carrers del nucli antic van començar a rebre visitants que anaven cercant les cases en què s'exposaven les obres d'una trentena d'artistes. Per arrodonir-ho es va comptar amb diverses actuacions que van animar l'ambient.

A les sis del capvespre va començar una nova edició de la Diada d'Estiu de Cultura. I ben prest van començar a passar els primers interessats en descobrir les pintures i les escultures que s'exposaven a diferents cases del centre, també a sis cases senyorials.

La frescor dels carrerons submergits en l'ombra del capvespre eren l'espai ideal per passejar i gaudir de l'art a cada pas. Poc a poc, l'ambient va anar en augment, i l'entrada de persones era constant a tots els habitatges que acollien exposicions.

Combinat amb la riquesa artística regnant es van succeir diferents esdeveniments, com ara la performance "Em concedeix aquest ball?", de la qual la companyia Tal i Tal, dels germans Joan i Carme Taltavull, va realitzar tres representacions a Ca'n Faustino, amb la música del Quartet Aguinaga.

També la Plaça de la Catedral va tenir espectacle. En aquest cas a càrrec del Club de Patinatge d'Alaior, que va representar l'"Evolució de Charles Darwin" amb uns simis molt aconseguits que marcaven el pas dels temps.

L'oferta cultural d'aquest dissabte es va completar amb un espectacle infantil al pati de Santa Clara; l'actuació del grup Delên, que va interpretar els temes del seu nou disc, "Bonanova", a una placeta del Roser que va quedar petita; la dansa índia de Lorena Gazmuri; el II Festival Internacional de Música i Dansa Oriental de Menorca que es va fer al Claustre del Seminari; el show "Manivela's swing" de La Xaranga del Xubec, a la Plaça de la Catedral; i el IX recital d'Illanvers que es va fer al Bastió des Governador.