Família. Francisco Pons Anglada, amb els fills, néts, besnéts i el seu rebesnét, de set anys, Sergio Arriaza - Paco Sturla

TW
0

Francisco Pons Anglada (Ciutadella, 1912) es va sentir ahir doblement feliç: va ser el dia en què complí els cent anys de vida i va viure l'emoció de tenir a un grup de músics de la Banda de Música de Ciutadella tocant per a ell. El concert va ser el regal sorpresa que li va voler fer la família en motiu del seu centenari com a bon melòman que sempre ha estat, un obsequi en forma de peces de sarsuela i repertori musical alegre, que va incloure la típica cançó dels molts d'anys.

Una cinquantena de persones es van reunir al domicili del nou centenari menorquí a Son Oleo, amb la visita del batle, José María de Sintas, que li entregà un gravat com a obsequi en nom del poble de Ciutadella. Francisco Pons Anglada, conegut com s'avi Paco, estava feliç, rodejat del seu fill Panxo i les seves dues filles Felicitat i Vida; els cinc néts i nétes, els seus tres besnéts; i el seu rebesnét, Sergio Arriaza Pons, de set anys. Les cinc generacions es van reunir en un fosquet de celebració i alegria, que compartiren amb familiars i amics.

S'avi Paco va néixer el 9 d'agost de fa cent anys a Ciutadella. Es casà amb Maria Triay Salord. Durant la seva vida ha tingut diversos oficis, com sabater. El nou centenari ciutadellenc es conserva molt bé, per caminar no necessita crossa i és una persona vital. Manté la ment clara i cada dia llig el diari "Menorca", fet que el converteix probablement en un dels nostres lectors més veterans. També és un amant de la música, li agrada l'òpera i la sarsuela. Sobre el secret de la seva longevitat segueix un consell ben senzill: menjar molt sa i amb mesura. Felicitats!