Carrer Sant Cristòfol, 31. La representació a una casa dota de major realisme i és un teatre directe - Paco Sturla

TW
0

El primer cicle de teatre de butxaca organitzat per l'associació de vesins Ciutadella Vella aconseguí anit divertir i enganxar el públic. Van ser tres les obres de microteatre que es van representar a una casa particular del carrer Sant Cristòfol ("Un bus a Barcelona"); a una botiga del carrer de Maó ("Astigmatisme") i als antics calabossos de l'Ajuntament ("Episodi"). Cada una de les obres de teatre breu es van representar en sessions de 20 minuts entre les 21 i les 22.40 hores, el que facilità que el públic pogués assistir a les diferents representacions al llarg de la nit.

El que destacà va ser l'alt nivell artístic de les representacions, amb la intervenció d'actors locals de prestigi, como Josep Mercadal, Rodo Gener o Laura Pons, entre d'altres, i actors coneguts de fora l'Illa. El que també engrescà al públic van ser els preus populars de les entrades: entre 2 i 3 euros. El teatre de butxaca destaca per ser exclusiu i tenir un aforament limitat, però els espais on es representaren les obres anit van estar plens d'espectadors locals i estiuejants. Aquesta ha estat una iniciativa de Ciutadella Vella per a dotar de vida cultural el centre de la ciutat i oferir una oferta d'oci innovadora i de nivell a l'estiu.

El teatre de butxaca continuarà avui, entre les 21 i les 22.40 hores, al carrer Sant Sebastià nombre 9 (on es representarà "Rates"); al carreró de Cal Bisbe nombre 3 ("Modista"); al carrer de Cal Bisbe nombre 11 ("Darrera fornada") i al carrer Sant Cristòfol nombre 52 ("La pudor").