Sant Lluís. La desfilada de carrosses va atraure, com el dia anterior, gran quantitat de gent de fora - Gemma Andreu

TW
0

Al moment que la fosca anava caient ahir sobre Sant Lluís, el poble s'il·luminava amb la gràcia, els llums, sons i colors de cinc carrosses que complien amb la tradició de la festa que sempre troba, en aquest punt, la manera de reivindicar una mica més de cordura entre tant desgavell.

Van obrir la desfilada de carrosses i comparses els gegants de Sant Lluís acompanyats dels de Maó. La primera carrossa, "Monster High" feia les delícies dels adolescents que són fans de les nines gòtiques que estan de moda. Sense embuts la segona carrossa mostrava la jungla, "Botsuana, caceria I-Real de la Reserva de Sant Lluís", els elefants no ho podien barritar més clar "Lo sentimos mucho, no volverá a ocurrir (Però ja és mort)", a dins el jeep que acompanyava l'espectacle, s'identificava clarament a qui anava dirigida la mirada...

De les cinc carrosses una estava dedicada als miners, "Sa mina des Gats" van muntar la seva particular manera de mostrar-se solidaris a aquests treballadors, "prefiero rescatar a un minero que a un banquero" deia la proclama.

La piscina, millor dit la Ppiscina, ensenyava "el millor de cada casa" armats de llargues i llampants perruques entre més complements.

Tancava la desfilada "Sa Vessa L. T. D. Corporation" que havia tingut prou temps per endreçar el tràfic a l'Avinguda de la Pau. Rotonda i tot tipus de vehicles inclosos, mostraven una circulació més fluïda que la que s'ha vist en les últimes setmanes a Sant Lluís. Els girs a l'esquerra, entre jardineres sembrades de vegetació viva, estaven oberts com l'alternativa proposada pels "Estudis de mobilitat". Per més informació www.savessa.com.