Exposició. L’èxit de la subhasta permetrà adquirir una embarcació - Gemma Andreu

TW
0

L'Illa del Rei comptarà, breument, amb una nova embarcació gràcies al que s'ha aconseguit recaptar en la subhasta de quadres que s'ha celebrat al llarg d'una setmana amb una exposició de 44 obres pictòriques a la sala de cultura Sa Nostra de Maó. 12.000 euros suma el total del que s'ha licitat pels 22 quadres, quantitat a repartir amb els autors de les obres. El preu més alt s'ha pagat pel quadre de Zulema Bagur i per un altre de Pepe Vives Campomar i entre els més licitats hi ha el de Kiku Poch i el de Zaca entre altres com el de David Monrós.

Fins l'últim moment la gent va estar pendent de les licitacions per tal de superar-les i quedar-se finalment amb el quadre desitjat. L'organització es mostra àmpliament satisfeta i agraïda amb la gent que, a més d'adquirir un quadre, ha estat sensible a un projecte que ja ha demostrat sobradament la seva eficàcia en la recuperació de l'Hospital del segle XVIII i el seu entorn de l'Illa del Rei.

Aquesta era la tercera subhasta de quadres que es celebrava a benefici de l'Illa del Rei, l'última va ser el 2010, i en aquesta ocasió s'ha recaptat el triple que a l'anterior. Ja es prepara, per a l'any que ve, una nova edició.