Regidora. Destacà la implicació en l’acte de totes les entitats - Cris

TW
0

Un any més, la gent gran de Ciutadella tindrà una jornada festiva dedicada especialment a ells. Es tracta de la Festa de sa Gent Gran, un esdeveniment amb una llarga trajectòria al municipi i que a més, enguany, incorpora el Premi Gran, una distinció per retre homenatge a aquelles persones majors o entitats que han destacat per la seva trajectòria vital i ser un exemple de superació.

La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ciutadella, Francisca Marquès, va donar a conèixer ahir els detalls d'aquesta festa que es celebrarà demà capvespre, de 17 a 19 hores, a l'espai multifuncional del Canal Salat. Serà una estona entretinguda i divertida durant la qual es duran a terme diferents actuacions. Així, Marquès va destacar la implicació de les dues entitats de jubilats i pensionistes del municipi. Els membres de l'Associació de Gent Gran de l'Esplai de La Caixa han preparat un nombre musical amb un grup de guitarres, mentre que els socis de la societat de Jubilats i Pensionistes de Sa Nostra tenen previst oferir una actuació de la seva coral. Però no són els únics que participaran a la festa. Des de la Residència Geriàtrica Municipal s'ha treballat per fer un conte contat i també en l'elaboració d'un video que es projectarà a la sala. Mentre, els treballadors del Centre Sociosanitari de Santa Rita del Consell han preparat un monòleg per mirar d'aportar una bona estona de rialles entre els presents.

El capvespre d'activitats es completarà amb una bereneta de panets amb sobrassada i "mantecados", l'actuació musical del duet ciutadellenc Delên, i el lliurament del primer Premi Gran.

Premi Gran 2012
L'amo de Son Blanc, Rafel Torres Bosch, rebrà demà un premi que vol ser un reconeixement a tota una vida exemplar, tot "dignificant el col·lectiu de persones majors, de gent que no s'atura, ni per l'edat ni pels problemes de salut que puguin tenir, i que fan visible el seu esperit de superació", indicà Francisca Marquès. I és que l'amo Rafel és tot un símbol, en aquest cas, de les festes de Sant Joan. "Cada any, tothom espera amb entusiasme la seva participació a la qualcada, tancant la filera de cavallers, perquè és un magnífic referent", assegura la regidora.

Creu Roja
Des de l'Ajuntament també destaquen la col·laboració de la Creu Roja en l'organització de l'esdeveniment. Concretament del servei que oferirà per traslladar fins a la sala multifuncional a aquelles persones que tinguin problemes de mobilitat reduïda, perquè puguin participar en aquesta celebració. Així, els interessats en rebre aquesta atenció es poden dirigir al telèfon 971.48.06.04 de Ca Sa Millonària.