Celebració. Els més veterans de Ciutadella s’ho passaren d’allò més bé a la sala multifuncional del Canal Salat. El punt àlgid de la cita fou l’entrega del primer Premi Gran a Rafel Torres, l’amo de Son Blanc. - Paco Sturla

TW
0

Si es sumés tota l'experiència que ahir capvespre es va reunir a la sala multifuncional del Canal Salat de Ciutadella, segurament la xifra tindria molts zeros. Unes 500 persones van participar de la Festa de la Gent Gran organitzada per l'Ajuntament de Ciutadella, una espècie d'homenatge a qui porta ja uns quants anys a l'esquena i molta sapiència acumulada.

La festa comptà amb activitats ben diverses. Hi hagué contes, teatre, cançons, menjar i també el lliurament del primer Premi Gran. El primer distingit és algú que s'ha caracteritzat per ennoblir més les festes de Sant Joan, i esdevenir-ne una estampa immutable i única. Rafel Torres Bosch, l'amo de Son Blanc, amb 89 anys, rebé el guardó com a exemple de persona a qui els anys no impedeixen fer allò que més desitja i més l'omple. Un guardó que ha de servir d'esperó per a la cada vegada més nombrosa gent major, per aprofitar cada minut al màxim i per saber que mai no és tard per intentar fer realitat els somnis que un ha anat deixant passar durant tants anys.

L'acte comptà amb la presència del batle de Ciutadella, José María de Sintas, la regidora de Serveis Socials, Francisca Marquès, la vicepresidenta del Consell, Pilar Pons Faner, el director insular de l'Estat a Menorca, Antoni Juaneda, així com diversos membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Ciutadella.