Dalt Vilanova. El tranquil passeig marítim de Maó compta amb una nova zona de jocs infantils - Gemma Andreu

TW
0

El barri de Dalt Vilanova compta amb una nova zona de jocs infantils. En un dels passejos marítims més tranquils de Maó i amb esplèndides vistes del llarg del port, els més petits podran donar-se el gust de gronxar-se i lliscar pels tobogans sobre un parc que té revestit el terra amb un peix que neda en un blau piscina, tot enmirallant-se en el paisatge de la mar que es troba just al davant.

L'Ajuntament dóna així resposta a l'Associació de Veïns de Dalt Sant Joan que reivindicava, d'ençà se condicionà de nou el parc de la Plaça Eivissa, una nova zona infantil al barri de Dalt Vilanova amb tots els requisits necessaris per al joc i la seguretat dels infants. La intervenció ha estat possible, com va explicar la tinent d'alcalde d'Urbanisme, Ana Lía Noval, gràcies a les inversions que es realitzen des del FOMIT (Fons de Modernització d'Infraestructures Turístiques). El cost de la intervenció de Dalt Vilanova ha estat de 23.498'55 euros, més IVA, tenint en compte que s'ha reutilitzat part del material. Només el tobogan més gran s'ha hagut de comprar. L'altre material l'ha aportat l'empresa com a millora del contracte de la plaça interior Vives Llull- Camí de Ses Rodees.

Nou mirador
Amb fons també del FOMIT en breu s'iniciarà el condicionament d'un nou mirador de la ciutat cap al port a la zona coneguda com sa Punta, que actualment és un improvisat aparcament. A banda de pavimentar i il·luminar el nou mirador, també s'hi sembraran plantes aromàtiques i es proveirà la zona de mobiliari urbà. Aquest serà un nou mirador que sumarà als existents que es presenten com un dels atractius de Maó.

També amb fons del FOMIT està previst que a Maó s'eliminin les barreres arquitectòniques de fins a 15 o 16 passos de vianants, segons Ana Lía Noval, en què es faran intervencions amb rampes de diferents materials. La idea és eliminar, en el conjunt de la ciutat, totes les barreres arquitectòniques que encara hi pugui haver.