Sopar. Els comensals duran un antifaç posat per tal de degustar el plaer de tots els sentits

TW
0

La proposta ja ha despertat interès, també curiositat, i els més àvids ja tenen lloc reservat. La ONCE, Cómete Menorca i el restaurant sa Parereta d'en Doro han organitzat el primer Sopar a les Fosques de Menorca per al que compten amb la col·laboració d'Almar Distribuciones.

"Quan tanques els ulls els sentits s'accentuen, perceps sons que abans no t'arribaven, les teves mans senten amb més sensualitat el que toquen, les olors agafen una altra dimensió, la boca s'excita amb les textures de begudes i aliments, les sensacions s'intensifiquen... L'experiència d'un sopar a les fosques no s'assembla a res que hagis viscut abans. Ho vols provar?" Aquesta és la convocatòria. A més de viure una experiència gastronòmica i sensorial única, la iniciativa vol també conscienciar la gent sobre el que sent una persona cega i sobretot les dificultats que es troba per aprendre coses quotidianes de bell nou, com pot ser el menjar sense veure-hi.

El sopar serà dissabte dia 8 de desembre a les 21 hores al restaurant sa Parereta d'en Doro, al camí de Binisafullet. Les places són limitades i per aquest motiu cal reservar taula. En Doro prepara per l'ocasió un Menú Degustació Especial amb cinc plats (inclòs un plat dolç) i Aimar Distribucions hi posa els vins. El preu és de 25 euros i una part es destinarà a Caritas.

El sopar començarà a les 21 hores quan els representants de la ONCE explicaran algunes normes i recomanacions per facilitar el sopar. Després es col·locaran antifaços i començarà el menjar. En acabar es farà una tertúlia per comentar l'experiència.