Valor afegit. El fet de ser productes elaborats a mà fa que siguin uns articles més especials i amb més qualitat - Gemma Andreu

TW
0

Durant el dia d'ahir, Es Cós i el Pla de sa Creu de Sant Lluís es van convertir en un gran expositor gràcies a la celebració de Tardor Creatiu, la primera Fira de Labors i Manualitats del municipi. Això va fer que s'hi poguessin contemplar una gran varietat de productes elaborats a mà, que es van complementar amb l'organització de diversos tallers perquè tothom que ho desitgés pogués aprendre a fer diferents articles.

Al llarg de tota la jornada van ser moltes les persones que van passar per l'eix central de la localitat. Hi havia tot tipus d'articles, com ara bufandes i altres prendes de punt, bosses de pell i de diferents teixits, ventalls pintats a mà, punts de llibre, quadres decoratius, polseres, clauers, calendaris, targetes de felicitació, tovalles de ganxet, coixins, elements decoratius per a celebracions, nines de llana, o sabons elaborats també artesanalment, entre moltes altres coses.

Entre els tallers que es podien fer n'hi havia de figures de paper de diari, de fimo, de feltre picat o per fer diferents elements decoratius.

Diferents participants a la fira es mostraven satisfets per la presència de gent, tot i que eren escasses les ganes de gastar.