Banda. El grup instrumental, dirigit per Joan Mesquida, delectarà el públic amb un repertori nadalenc - Archivo

TW
0

La Banda Municipal de Ciutadella està ja ultimant els tres concerts que oferirà aquest cap de setmana per compartir i celebrar el Nadal.
Enguany i per primera vegada, l'orquestra comptarà amb la col·laboració del baríton ciutadellenc Joan Pons. A més, els tres concerts nadalencs rebran la professionalitat del cor Cadenza així com de l'Escolania de Ciutadella. Sens dubte, una posada en escena que promet.

Els concerts tindran lloc divendres dia 21, dissabte 22 i diumenge 23. El primer d'ells es celebrarà al Teatre Principal de Maó a partir de les 21 hores. Els altres dos es desenvoluparan a la sala polivalent de Ciutadella, el de dissabte a les 20 hores i el de diumenge, a les 19 hores.

El programa serà intens i atractiu, com no podia ser d'una altra manera. La primera part serà protagonitzada en gairebé la seva totalitat per la Banda de l'Agrupació Musical de Ciutadella. Sota la batuta de Joan Mesquida, el grup delectarà el públic amb partitures com "Winter wonderland", "Rudolph the red-nosed reindeer", "A Christmas carol", "Jingle bells" i "Santa Claus is coming to town". Tancaran aquesta primera posada en escena l'agrupament instrumental i l'Escolania amb la melodia "M'agrada el Nadal".

Serà a la segona part quan la veu del baríton ciutadellenc ompli d'experiència i noblesa la sala. Obrirà el repertori Joan Pons amb el cor entonant "El Tamborilero" per continuar amb "Let it snow" i "I saw mammy kissing Santa Claus" a càrrec del baríton i la banda. El públic podrà gaudir també de "La festa de la Pau" i "Em dónes força" per cloure l'espectacle amb "Dream in the silent night".