TW
0

Una de les sales de l'àrea d'oncologia infantil de l'Hospital Vall d'Hebron estarà decorada amb un quadre de gran format de Marc Jesús ple de vida i bons desitjos. L'obra, de 3 per 1,80 metres, ha estat pintada amb especial il·lusió pel pintor ciutadellenc amb l'objectiu de que pugui servir per una causa solidària. El quadre representa a una dona blava a una platja mediterrània, abraçant un ram de flors, del qual surten centenars de pètals de colors. Cada un d'aquests pètals és un desig, signat i repintat per moltes persones que aspiren a que els seus somnis més positius es facin realitat.

Marc Jesús explica que va dedicar unes 11 hores a pintar aquests pètals de colors, ajudat pels seus propis fills i altres persones. Per açò ha designat el quadre amb el títol "Desitjos". L'obra es va subhastar durant la Marató contra el Càncer que organitzà la Televisió de Catalunya aquest diumenge. Cada pètal va ser signat, com un gest de solidaritat. En total es van registrar més de 800 adhesions pels participants en aquest quadre col·lectiu i el llibre associat de comentaris.

Segons les dades facilitades pel propi pintor, a través de les adhesions es van aconseguir recaptar uns 11.000 euros que es destinaran a la lluita contra el càncer. El projecte del quadre col·lectiu i la idea dels desitjos que abraça el missatge va animar a moltes persones a ser solidàries, fins al punt que l'obra va ser adquirida per tres metges de referència en la lluita contra el càncer a l'Hospital de la Vall d'Hebron: Jaume Roigé (cap assistencial), Josep Tabernero (cap d'Oncologia) i Josep Sánchez de Toledo (cap d'Oncologia infantil).