Emoció. Els més petits de Ciutadella sortiren ben abrigats al carrer per entregar les seves cartes a l’enviat de ses Majestats - Paco Sturla

TW
0

Na Maria no tenia molt clar qui era aquell senyor vestit de tants colors, amb barba espessa i que repartia caramels entre els petits i els no tant petits. La seva mare li havia explicat que aquell senyor era el Patge Reial, enviat de ses Majestats d'Orient, que venia a recollir les cartes amb les comandes de joguines per al dia 5 de gener. Tot i aquesta explicació, i coneixedora de la importància d'entregar-li la carta, na Maria no podia evitar que aquell senyor li fes una mica de por, més quan la va agafar per conèixer de prop allò que volia que els Reis Mags li portessin. Ara bé, na Maria vencé la por, i entregà finalment la seva carta, sense poder evitar alguna llàgrima i una mica de petarrell.

Com na Maria, molts fillets de Ciutadella entregaren ahir la carta al Patge Reial, que es passejà pel carrers més cèntrics de la ciutat per recollir tots els desitjos dels nens i fer-los arribar a Ses Majestats, qui des d'avui mateix es posen en marxa per satisfer, en la mesura del possible, totes les peticions rebudes.