Amb el volei. Les extraccions de sang d’ahir al Centre de Salut Canal Salat van comptar amb la presència de l’equip professional del Valeriano Allès Menorca. A la foto de baix, altres voluntaris fent la seva aportació per a l’entitat. - Paco Sturla

TW
0

La Germandat de Donants de Sang de Menorca realitzà ahir al Centre de Salut Canal Salat de Ciutadella la primera extracció prevista del calendari de 2013.

La curiositat de la convocatòria d'ahir va ser la presència de tot l'equip femení del Valeriano Allés Menorca, vigent campió de la Superlliga Espanyola de Voleibol.

Rafel Comellas, president de la Germandat, agraí la deferència de l'equip que entrena Bep Llorens també pel fet "que algunes jugadores han fet la seva donació de sang", explicà. La cita per als voluntaris habituals es dugué a terme ahir capvespre de les 17.45 a les 21 hores.

L'equip de voleibol hi assistí a les 20 hores, "una volta acabat el seu respectiu entrenament", indicà Comellas. Comentà també que el número de voluntaris "solen ser un mínim d'una cinquantena de persones en cada ocasió".

El president de l'entitat explicà que "a Ciutadella el calendari d'extraccions s'ha programat en 19 dies a l'any. Aquestes seran les vegades en què els voluntaris podran fer la seva donació i que en cada moment s'anirà informant".

La Germandat de Donants de Sang tancà l'any passat amb satisfacció perquè l'entitat, no només recuperà la mitjana d'extraccions, "sinó que l'any que hem finalitzat hem batut el rècord de donacions amb un total de 3.900 bosses, per les 3.676 de 2011. És una bona notícia, sens dubte", afirmà Comellas.