TW
0

autofitxa
Sóc Rosalina Pons Camps, tenc 48 anys i sóc de Maó. Estic casada amb Joan Pons Gomila, amb qui tenc una filla, Valery. Treballo des de fa deu anys en un supermercat de Maó, on he passat per totes les seccions i on actualment hi faig de desadora. Entre les meves aficions hi ha l'equitació.

Quants anys fa que treballa en aquest establiment?
Fa deu anys ja, i he passat per totes les seccions, tret de la de carnisseria.

Actualment s'encarrega de la neteja de les instal·lacions.
Sí, ara fa dos anys que estic fent aquesta feina. I m'agrada més que les altres que havia fet abans, com la de fruiteria.

Què és el que l'atreu més d'aquesta feina?
Per jo, tot. Sobretot, perquè vas al teu aire. Vas fent durant tot el dia, i vas passant per totes les seccions. M'encarrego de totes les zones de l'establiment, el magatzem, de la secció d'alimentació, per tot.

Deu ser ben intens.
No tenc temps d'avorrir-me, sempre hi ha coses a fer, i sempre estàs en marxa. Tot i així, sempre queden coses a fer, no hi ha temps per fer-ho tot.

La seva jornada de feina és en horari comercial o els vespres?
Sempre treballo amb la botiga oberta, de 8 a 12.45 i de 19 a 21 hores.

Quina és la part de la seva feina que menys li agrada?
La neteja dels serveis. S'hi pot trobar de tot i molt. La gent és bastant descuidada, tant per part dels homes com de les dones, per igual.

I vostè que ha passat per tots els departaments, què en pot dir de les altres seccions?
A la fruiteria hi vaig estar cinc anys, i és un lloc molt cansat per a l'esquena.

Més que el desar?
A jo m'agrada, i si t'agrada, és igual, les hores et passen volant, no te n'adones i no has tingut temps de fer-ho tot. És on estic més a gust.