Procés. Tots els alumnes del cicle van poder ajudar l’artista en la seva tasca al llarg del matí - cp mare de déu de gràcia

TW
0

El passat 21 de març, en Marc Jesús va venir a la nostra escola CEIP Mare de Déu de Gràcia a pintar un mural al nostre pati, perquè els alumnes del segon cicle estem fent un llibre digital d'aquest artista.

A primera hora vam fer-li una entrevista al nostre gimnàs i després es va posar a pintar el mural que està devora la porta del gimnàs. Al llarg del matí, mentre el pintor feia la seva feina, tots els alumnes del cicle vam passar per ajudar-lo a pintar, cada fillet va decorar una papallona.

El mural ha quedat molt alegre i colorit, hi ha una dona blava amb un vestit verd que quan toca el cor de papallones, algunes surten volant.

Per acabar el matí en Marc Jesús va passar per totes les classes per acomiadar-se i vam aprofitar per mostrar-li les feines que havíem fet a partir dels seus quadres i fer-nos una fotografia amb ell.

Gràcies a en Marc Jesús tenim l'escola més bonica. El mural ha quedat molt bé, en Marc Jesús és molt bon pintor i tots hem xalat molt.