TW
0

L'Ajuntament de Ciutadella, a través de les regidories de Serveis Socials i d'Educació, ha encetat una segona campanya de recollida d'aliments, amb la col·laboració de diversos centres escolars del municipi. Començarà formalment demà dimecres i es perllongarà fins al proper 14 de juny, segons ha informat la regidora Francisca Marquès.

Els punts de recollida seran 18, és a dir, tots els instituts, col·legis, i escoletes de Ciutadella, més l'Escola d'Adults. Val a dir, que el destinatari dels aliments serà Creu Roja de Ciutadella, la qual, a la vegada, en farà la distribució als particulars necessitats. La primera campanya es va fer tot coindicint amb l'obertura del curs escolar, i llavors va aportar 1.589 quilos d'aliments de llarga durabilitat.

Aquesta segona campanya, segons explica Marquès, persegueix recollir productes com pasta, arròs, oli, llet, galetes, llaunes, llegums, farina, sucre, patates, ous cereals i bolquers, tot i que qualsevol altres tipus de productes alimentaris seran benvinguts sempre i quan siguin de llarga durada i es pugui garantir la conservació.

De fet, cada centre s'especialitzarà en la recollida específica de grups d'aliments a través de la instal·lació de capses o paneres on els donants podran dipositar els productes. "Creiem que en la situació actual aquesta mostra conjunta de solidaritat i de col·laboració entre institucions és bàsica per mantenir la cohesió social i oferir conhort a les famílies que estan passant per aquests moments tan delicats", comenta Marquès.