Espectacle. 18 joves viatjaran a Palma per gaudir de l’espectacle "Alegria" del Cirque du Solei - cirque du solei

TW
0

Viure en directe el fantàstic espectacle de Cirque du Solei, viatjar a la Xina, aprendre anglès en unes colònies, viatjar a Mallorca, aventurar-se a les muntanyes del Pirineu o endinsar-se en el món del cinema, són les propostes per aquest estiu d'INJOVE. L'estiu és per als joves l'espai lliure del gaudi, un temps obert a possibilitats per aprendre des d'experiències inoblidables.

El programa d'estiu d'INJOVE presenta com a principal novetat el viatge que s'organitza a Mallorca per assistir a l'espectacle del Cirque du Soleil "Alegria". 18 joves, d'entre 14 i 25 anys, tenen l'oportunitat de gaudir de la creació del Cirque du Soleil més aplaudida a la vegada que visitar Palma i Alcúdia estant allotjats a l'alberg de La Victòria just davant la mar.

INJOVE repeteix la proposta del viatge a la Xina que es va realitzar l'any passat amb la total satisfacció dels joves que van transmetre, en un diari, tots els detalls de la seva descoberta. Són 18 places per a joves d'entre 14 a 25 anys que es vulguin aproximar a una cultura mil·lenària de gran actualitat.

Sobre l'anglès INJOVE torna a posar l'accent, però en aquesta ocasió canvia d'escenari i es deixa l'Illa del Rei, on es va realitzar l'any passat, i s'opta per Biniparratx per major comoditat i gaudi de més serveis. Joves navegants arriba a la tercera edició amb el bon sabor que ha deixat en els dos anys anteriors. 18 places, també, per a joves de 14 a 18 anys que vulguin endinsar-se en el món de la navegació.

Les colònies a Mallorca, pels més joves, són un clàssic d'INJOVE que repeteix cada any. Així com l'aventura al Pirineu que aquest any amplia la franja d'edat i aventura als més grans a descobrir la muntanya.

Les inscripcions, a partir del 8 de maig.