TW
0

Novament, la festa del llibre esdevé una jornada plena d'activitats que omplen aquesta diada tan assenyalada.

De bon mati, malgrat el vent, la Plaça Espanya agafava color festiu. Els llibreters, així com altres col·lectius ciutadans, muntaven les seves paradetes, preludi d'un dia festiu.
Mesclat amb el mercat dels dissabtes, l'ambient, al llarg de tot el matí, fou viu i alegre. Les tres parades de llibres, Sa Llibreria, Xoc i s'Estany, envoltades de gent, donaven sentit a aquesta diada, amb gent mirant llibres fins a decidir-se. Aquest any, al no haver-hi cap publicació de tema local, no hi hagut un llibre estrella. Però si se n'ha de destacar un, es podria parlar del darrer d'Albert Espinosa "Brúixoles que busquen somriures perduts". Quant a vendes, aquestes s'han mantingut en els nivells de l'any passat, igual com els descomptes, que es mantenen al 10 per cent.

La festivitat del dia del llibre porta un embolcall força interessant i que mou la participació de diferents col·lectius, especialment dels més menuts, amb el concurs de dibuix, que va per la seva XVII edició, i l'exposició del taller de dibuix al natural, ambdues activitats organitzades per Art's. També hi havia tallers de manualitats, organitzats per l'Agrupament Escolta, un contacontes, una exposició de treballs i manualitats de l'escola de Sant Francesc, i una jornada de portes obertes a l'escola de patinatge. Tot plegat, bons motius per sortir al carrer i xalar amb aquesta diada de la festa del llibre que ha estat força participada.