Primer assaig. La directora, Mari Genestar, amb Toni Riudavets, que representarà el paper d’en Carrelet - Paco Sturla

TW
0

Ahir fosquet va tenir lloc el primer assaig de l'equip que enguany representarà "Foc i Fum". Aquesta vegada li toca al Cercle Artístic organitzar l'obra costumista de Sant Joan, pel que el passat divendres, dia 19, va tenir lloc la primera reunió de tots els que participaran en la representació.

La direcció escènica anirà a càrrec de Mari Genestar, que per primera vegada es converteix en directora de "Foc i Fum". Té una llarga experiència en el món teatral i havia fet d'ajudant de direcció en anteriors representacions de la sarsuela santjoanera. En aquesta ocasió, Mari Genestar comptarà amb l'estaló de Damià Bosch com a ajudant de direcció de l'obra escrita per Joan Benejam. Joan Mesquida assumirà la direcció musical de l'obra composada per mestre Rosselló.

L'equip de personatges està triat i la majoria té experiència fent el repertori de "Foc i Fum". Cristina Álvarez actuarà en el paper de na Francisca; Siscu Riudavets farà de Bartomeu de Son Tica; Toni Riudavets representarà en Carrelet; Cinto Genestar farà de l'Amo en Joan; Rafel Carlos Barceló farà de Rafel, Núria Benejam actuarà de Maria i en Perico serà el jove Pau Camps.

Segons Mari Genestar, l'obra enguany presenta sorpreses que no es poden desvetllar. "Foc i Fum" s'estrenarà el 14 de juny, divendres del Diumenge des Be, a la Sala Multifuncional del Canal Salat. Enguany la novetat és que només es faran dues representacions: el dia de l'estrena i el Dia des Be. L'equip afronta amb moltes ganes i il·lusió la representació d'una obra especialment estimada a Ciutadella i arrelada a les festes de Sant Joan.