Retrobament. Els integrants del grup ciutadellenc comencen a escalfar motors per als concerts

TW
0

Al compte enrere per al primer concert oficial dels retrobats Ja t'ho Diré ja li queden pocs dies. Serà el 31 de maig quan el mític grup ciutadellenc tornarà a pujar a l'escenari per recuperar el seu estil propi. Abans, però, hauran de recollir tants anys després un fruit més de la seva feina musical durant la seva època gloriosa.

Serà el proper dilluns quan els Ja t'ho Diré rebran un Disc d'Or per les vendes del seu àlbum "Moviments Salvatges". Aquest disc conté algunes de les cançons més conegudes del grup ciutadellenc, com "Així i tot" (recentment versionada per a formar part d'una sèrie de TV3), "Res no es mou" o segurament l'obra que més ha sonat en la història dels Ja t'ho Diré, "Si véns".

18 anys després que sortís el disc, la discogràfica Música Global aprofitarà el retrobament dels integrants del grup per a homenatjar-los amb un Disc d'Or que els entregarà a l'Antiga Fàbrica de l'Estrella Damm. Durant aquest acte està previst que els menorquins interpretin mitja dotzena de temes en format acústic, en un petit tast del que serà el concert a Salt. Cal recordar que el grup també va participar a la gala d'entrega dels premis Enderrock, i també allà van interpretar algunes cançons.

L'agenda de concerts dels retrobats Ja t'ho Diré comença oficialmente el 31 de maig, a Salt, Girona, on oferiran dos concerts, el 31 de maig i l'1 de juny. El 3 de juliol participaran al Festival de Teatre Grec de Barcelona, el dia 6 actuaran a Porreres i el dia 19 de juliol tindrà lloc segurament el concert més esperat, el retorn del grup a la seva terra natal, a Ciutadella.