TW
0

A la sala d'actes de l'IES Biel Martí de Ferreries, seu de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca, ahir tingué lloc la cloenda del curs acadèmic 2012/13, amb la representació del "Somni d'una nit d'estiu" de William Shakespeare, a càrrec dels alumnes de segon curs.

L'acte s'inicià amb l'escenificació de l'obra. El dia anterior ja ho havien fet a Ciutadella. L'obra vol reflectir que la vida és un somni que està ple de ceguesa, imaginació i realitat, però l'amor pot superar tots els obstacles.

L'encertada acció dels actors aconseguí forts i repetitius aplaudiments dels públic que omplia l'aforament. L'acte finalitzà amb el lliurament dels diplomes acreditatius als estudiants, de mans de la consellera de Cultura, Maruja Baillo, i altres autoritats presents, atès que l'escola pertany al Departament de Cultura, Patrimoni i Educació, del Consell i és reconeguda per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears.

L'escola està sota la direcció Pitus Fernández, amb Jaume Gomila com a encarregat de veu i de la coordinació; i Maite Villar, docent de Moviment. Enguany, l'EADM ha comptat amb trenta alumnes: vint del primer curs, que ha cobert la totalitat de places, i la resta de segon, Els alumnes procedeixen de la majoria de pobles de l'Illa.

Pitus Fernández es mostra força satisfet dels rendiments de l'alumnat, alhora que considerà l'Escola d'Art Dramàtic com a ben consolidada i amb un bon futur per endavant. La consellera Maruja Baillo es mostrà molt satisfeta del resultats obtinguts i animà als interessats a apuntar-se a la pre-inscripció per al proper curs.