Presentació. Fita, Gallart i Sampol, ahir as Claustre - Gemma Andreu

TW
0

Es Claustre presenta una atractiva programació d'estiu, amb una setantena de concerts o activitats per tal de brindar a menorquins i visitants interessants vetllades. D'entre elles es poden destacar actuacions com les de Juan Perro, Mishima, Mala Rodríguez o Manel, que tornarà a Menorca després d'haver-s'hi estrenat el juliol de 2011.

Des des Claustre, Xavier Gallart, Josep Sampol i Josep Maria Fita van fer un avanç del que estan preparant per a l'estiu en el que serà el seu cinquè aniversari. "Volem que sigui un any especial, seguint en la línia dels darrers anys, amb grups de qualitat i de renom, combinats amb altres menys coneguts, i donant també espai a les arts escèniques o el circ", indicà Gallart.

Com detallà Fita, la programació s'estendrà de juny a octubre. El mes que ara comença es comptarà amb la presència de Daniel Higiénico, o Carlos Cros, mentre que el juliol hi haurà les actuacions de The Machines, Mr. Francis, Oques Grasses, Mishima, Joan Colomo, Yacine o The Marzipan Man. Ja a l'agost s'esperen les actuacions de Juan Perro, Black Gandhi, Bonobos, Manel, Refree o Mala Rodríguez. A més, els organitzadors expliquen que tampoc hi faltaran propostes menorquines, com ara Menaix a Truà, Puretones o Route 66.

Però Es Claustre no només oferirà música. El 7 de juliol està previst que es faci el segon Mercat d'Intercanvi de Menorca, i el 28 d'agost hi haurà circ amb el grup Acirkaos. A més, Gallart va avançar que preparen novetats "interessants i molt potents" combinant música i gastronomia.

Josep Sampol assegura que es tracte d'una programació "molt variada per atendre a tots els públics", i que a més, segons apuntà Gallart, intentant respectar les programacions del Teatre Principal o de l'Ajuntament de Maó, per tal de no restar-se públic els uns als altres. La programació d'Es Claustre es pot consultar a la seva pàgina web, www.esclaustre.com.