TW
0

La Junta de Caixers Senyors té previst reunir-se aquest cap de setmana per aprovar els integrants de la Junta de Caixers del proper bienni, excepte sa capellana, que designarà el rector de la Catedral, Gerard Villalonga. El caixer senyor, Borja Morgades de Olivar, proposarà a la Junta de Caixers Senyors els següents noms: Miquel Bosch Cursach (caixer pagès de Torretrencadeta), Carlos Taltavull Bosch (caixer pagès de Ses Arenetes), Pedro Villalonga Mesquida (caixer casat) i Sam Bosch Tejada (caixer fadrí pagès).

La designació d'aquests candidats passarà per la conformitat de la Junta de Caixers Senyors, segons confirmà ahir el caixer noble, mantenint el secret i sense voler desvetllar cap dels noms dels que ha elegit per ser caixers en el bienni 2014-15. Tampoc els elegits han volgut confirmar res, pel que la proposta de Junta de Caixers ha hagut de ser contrastada a través de diferents fonts per poder sortir a la llum pública.

Un cop confirmats els candidats, el degà dels caixers senyors, José María de Olivar Despujol, lliurarà una carta al batle de Ciutadella, José María de Sintas, amb la candidatura de la Junta de Caixers, excepte sa capellana, del proper bienni. El mateix farà el rector de la Catedral, que també lliurarà un sobre amb el nom del candidat a ser caixer capellà. Bosco Faner és el que té més possibilitats de sortir escollit.La Junta de Caixers al complert serà proclamada en el ple de l'Ajuntament durant l'acte solemne del 9 de Juliol, que tindrà lloc aquest dimarts, a partir de les 19 hores.

El caixer senyor del proper bienni, Borja Morgades de Olivar, té previst arribar a Ciutadella el mateix dia 9 de juliol al matí, acompanyat per la seva esposa Isabel Parellada, per assistir a l'acte solemne al saló Gòtic, on el batle li farà entrega de la bandera de Sant Joan.