TW
0

L'auditori va quedar meravellat amb la deliciosa inauguració del Festival de Música d'Estiu de Joventuts Musicals de Ciutadella a càrrec de l'Orquestra Simfònica de l'Agrupació Musical de Ciutadella. La formació, dirigida magistralment per Joan Mesquida, posà en evidència la qualitat dels millors músics locals, amb una interpretació a l'alçada dels grans esdeveniments musicals.

La formació, amb un so absolutament professional i exportable, demostrà la profitosa fusió dels integrants de la OCIM amb la millor secció de vent de l'Agrupació Musical de Ciutadella. L'orquestra, amb el precedent del memorable acompanyament del recital de Simón Orfila al Teatre Principal de Maó, captivà els espectadors, en el primer concert que ofereix a la Sala Multifuncional del Canal Salat. L'excel·lent sonoritat de l'auditori convertí l'actuació en un concert per recordar.

Per a l'ocasió, un repertori especialment atractiu, que començà amb una primera part de musicals famosos, amb obres de Arthur Sullivan, Frank Loesser, A. Lloyd Webber o Mel Brooks. L'orquestra aconseguí dotar d'espectacular sonoritat les peces i lluir la qualitat dels arranjaments. En la segona part, la formació dotà d'emotivitat el repertori de bandes sonores que brindà al públic: "Forrest Gump", "Gladiator", "Spiderman" o "Piratas del Caribe". El concert demostrà la cohesió musical de la trentena de músics dalt l'escenari, amb una qualitat interpretativa sorprenent d'una orquestra que s'expressa amb força i vol fer-se sentir amb l'orgull de la feina àrdua i ben feta. Joventuts Musicals de Ciutadella ha cregut amb la categoria de la formació i el seu director, i l'ha triada per inaugurar un dels festivals de major prestigi del panorama actual. L'Orquestra de l'Agrupació Musical té l'estrella dels projectes de bona base professional i de passió artística.