Entre amics. Els integrants dels Ja t’ho Diré van voler estalonar a Mercè Soler en la inauguració de la mostra, autora de la portada del disc "Moviments salvatges" i pintora - Archivo

TW
0

Després de la ressaca festiva del gran concert de divendres a la nit, els components del grup Ja t'ho Diré es retrobaren ahir a la inauguració de l'exposició pictòrica de Mercè Soler.

Va ser una trobada íntima, entre amics, a la botiga Allavatinta del carrer del Seminari, on la dona del guitarrista i compositor del grup, Titi Saurina, exposarà la seva obra pictòrica fins el proper 5 d'agost.

Mercè Soler (Girona, 1958) presenta una mostra de pintures inspirades en Menorca, amb motius com la paret seca, les tapareres i la llum i el color mediterranis.

L'autora manté arrelada la vinculació artística amb els Ja t'ho Diré, com autora de la portada del popularíssim disc "Moviments salvatges" o del disc en directe del grup. També ha estat la dissenyadora de la pàgina web oficial de la formació.

Afincada amb Sebastià Saurina (Titi) a Girona, Mercè Soler ha exposat aquesta mostra a la capital gironina, a Barcelona i el setembre ho farà a València. Entre pintures, els Ja t'ho Diré ahir encara rebien felicitacions pel concert.