Centre de Maó. L’animació va tornar ahir vespre a les terrasses del centre de Maó amb l’actuació de bandes de tots els estils. Fins a nou punts dels carrers comercials van albergar concerts. La iniciativa de Tararó es consolida i aconsegueix que la gent surti entre setmana de compres, ‘tapeo’ o simplement a passejar. - Paco Sturla

TW
0

A l'estiu, quan la calor deixa d'estrènyer i arriba la fresca, els carrers i places dels pobles de Menorca reviuen i s'omplen d'activitats. Ahir dimarts va ser el torn des Migjorn Gran, amb el seu Mercat de Nit, organitzat per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants, i de Maó, amb el centre comercial animat per les actuacions musicals i les botigues obertes. També a Llucmaçanes, el nucli del municipi de Llevant, va tenir lloc la representació del grup de teatre Chachas sense Fronteres, amb el seu espectacle "Què ens està passant?", organitzat per la Junta de Veïns en el marc de l'ambient prefestiu de Sant Gaietà.

A Maó van omplir de notes els principals carrers i places del centre històric els grups musicals: Balearic Guitar Foundation, Sax & Drums, Annabel & Albert, The Legend, Naughty Noise, The Duets, Trobass, Elena Armenteros y Jordi Bonell & Albert Vila.