Diversió. Els veïns van poder prendre part en els jocs, la torrada, els balls i les activitats esportives - Javier

TW
0

Cada estiu, des de fa molts anys, hi ha dos caps de setmana que són especials as Grau. Amb motiu de les festes de la urbanització maonesa s'organitza una llarga llista d'activitats que aconsegueixen reunir una gran quantitat de veïns i visitants que no s'ho vol perdre.

Els més petits gaudeixen d'una diversa oferta de jocs, en què no falten els més lligats al mar com el tradicional capellet, i els passacarrers amb gegant inclòs.

Comparteixen amb els majors les activitats esportives i la passió per la música que es presenta en diferents formats, així com la seva participació als dos grans sopars. No hi falta tampoc el teatre, el cinema, la coca i xocolata...

Un esdeveniment important és el Campionat de Truc, que va guanyar una parella d'exagents de la Policia Local de Maó, en Miquel i en Pedro. Totes aquestes activitats han estat organitzades per l'Associació de Veïns des Grau, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó, el Consell, el Parc Natural de s'Albufera des Grau i una desena d'empreses locals.