Membres. La trobada anual finalitzà en un ambient distès - Javier

TW
0

Josefina Salord Ripoll passà balanç ahir de l'exercici de l'IME i anuncià les novetats per primera vegada com a coordinadora científica. La memòria es presentà als membres de l'entitat en la trobada anual.

En el balanç de l'any, Salord destacà la "tímida recuperació pressupostària", que tot i les "indesitjades limitacions de personal administratiu que s'han hagut de compensar" ha permès a l'IME reprendre dos dels seus pilars bàsics: La convocatòria d'ajuts a la investigació i l'edició de llibres.

Així mateix, recalcà els convenis universitaris amb la UIB, la UAB i la UB per tal d'acollir estudiants en pràctiques, un àmbit que anuncià que es veurà potenciat en els propers anys. Dins les actuacions, presentà la importància de l'organització de cursos i jornades, com la UIMIR i l'Escola de Salut Pública, així com l'Escola de Primavera i les Trobades Científiques de la Mediterrània.

Entre l'ampla llistat de col·laboracions institucionals, Salord assenyalà les noves vies de relació amb la UIB i el Centre de Professors de Menorca. En comunicació i projecció social, la coordinadora científica va fer especial esment de la nova presència de l'IME a les xarxes socials, com és a Facebook, el que ha possibilitat un ample seguiment.

Tot i el context de dificultat, Salord encoratjà els membres a sumar per engrandir la labor de l'IME. La seva intervenció no s'oblidà de Miquel Vidal Hernández, el seu predecessor, i d'Àngel Mifsud, cap de secció de Llengua, com també donà la benvinguda a la incorporació dels nous membres.