Disbauxa. Els actes van estar dominats per un gran ambient - Javier

TW
0

La urbanització alaiorenca de Cala en Porter ha iniciat aquests dies els actes corresponents a les festes que es venen organitzant des de fa ja 39 anys.
Després que dijous i divendres es celebréssin una minimarató i una visita guiada a les zones humides de la urbanització, ahir es van succeir diferents activitats. La primera d'elles va ser el matí, en una iniciativa de tipus ambiental, dirigida a fillets d'entre 6 i 12 anys. I el capvespre, es va fer una exhibició de mini motos.

Homenatge
El resident Ian James Warren va oferir el típic pregó de festes. També va pronunciar unes paraules la batlesa Misericordia Sugrañes i es va fer l'acte d'homenatge a dos personatges que van participar actívament en l'impuls de la celebració en els seus primers anys.
L'associació de veïns de Cala en Porter va voler recordar la figura del desaparegut Llorenç Pons, en "Llorenç de Momple", i també es va estendre l'homenatge a Pedro Cardona, de Pedro's Boat Center, per la seva contribució a unes festes que l'any que ve arriben a la 40 edició.

La jornada va acabar amb un animant concert a la Plaça Gran de la urbanització, protagonitzat per membres de la Banda de l'Agrupació Musical de Ciutadella.