TW
0

El proper divendres, un centenar de persones podran participar en una experiència innovadora. Serà en la confluència de dos mons inicialment allunyats, però que de la mà del Maridatge Gastropictòric, s'uniran proporcionant tot un mar de sensacions

L'entitat Vessel Cultural Touch proposa una iniciativa innovadora, en la que es pretén presentar la gastronomia com una activitat artística. És així com es fomenta la interacció entre artistes plàstics i professionals de la cuina, per presentar un producte innovador com a patrimoni cultural, tot generant un suport artístic original i diferent.

Sis i sis són sis
Per aquesta experiència es comptarà amb sis cuiners destacats, quatre d'ells de Menorca, i sis pintors o artistes plàstics, dos dels quals són de l'Illa. Als fogons hi haurà els chefs de Sa Parereta d'en Doro, Doro Biurrún; del restaurant Pan y Vino, Patrick James; de l'Ars Café Gastrojazz, Elisabet Julianne; de Rustit Plats, Julio Córdoba; de l'Alberga Gourmet (Alacant), Mari Pérez; i el professor de l'Escola d'Hosteleria de Santa Pola, Alacant, Ángel Berenguer. I amb ells, sis artistes, principalment del món de la pintura, com el menorquí Rafel Jofre; la basca resident a l'Illa, Mila Ahelo; els pintors valencians Alejandro Marco, Abel Segura i Adrián Santamaría, i l'alacantina Inma Femenía. Agrupats per parelles, pintor i cuiner prepararan un plat especial per ser gaudit amb els cinc sentits. Sis plats que s'elaboraran amb productes propis de Menorca.

L'esdeveniment s'emmarca en el Programa d'Entitats Locals del Consell, i hi participaran també el grup de teatre Vuelta y Vuelta i el periodista Lluís Soler com a mestre de cerimònies. Una experiència que es complementa amb una exposició, oberta al públic, que servirà per iniciar en matèria artística als assistents al sopar.

Per ser un dels comensals cal inscriure's a través del correu reserva@gastropictorico.com. El preu per sopar és de 35 euros.