Passatge terrorífic a Andrea Doria. Al barri maonès han aconseguit un passadís ple de detalls que no deixarà a ningú indiferent... ni sense passar por. - Javier Coll

TW
0

Dijous, 31 de octubre, vigília de Tots Sants. Sinònim de nit de terror, de bruixes i de fantasmes, segons l'antiga tradició anglosaxona. Un costum cada vegada més arrelat al nostre país, i a Menorca, on són moltes les propostes relacionades amb Halloween.

A partir del capvespre, els menorquins disposaran de diverses opcions relacionades amb aquesta tradició, ja siguin tallers, festes o passatges o cases del terror.

A l'Esplanada de Maó s'hi faran diferents tallers infantils, a càrrec de l'Agrupament Escolta de Tramuntana, hi haurà dansa de la mà d'Alba Estudi de Dansa. I ja més tard, sessió amb Dj Chicha. Però aquesta no és l'única oferta que hi ha a la ciutat. Diverses associacions de veïns proposen les seves activitats. A Ses Vinyes hi haurà una festa de disfresses, amb bereneta de bunyols, manualitats i maquillatge i balls, i es farà un passeig pel barri amb el típic 'truco o trato'.

Halloween també es celebrarà a Cala en Porter, on l'associació de veïns ha organitzat una festa amb l'animació d'Esportart. I a Alaior, l'Associació de Balls de Saló, prepara un ball ben especial.

Ciutadella també té una nit de Halloween, amb disfresses, sorpreses i música, amb els grups Remembers, Moby Dick i Motorbreath, i amb els 'discjockeys' Fede, Ivan Khanet i Gelabert. I a Sant Lluís, a l'aparcament del poliesportiu s'hi faran tallers i hi haurà l'animació del grup Música i Xou.