Els usuaris del ‘Carlos Mir’ participen en nombroses activitats amb què creen una gran diversitat d’objectes

TW
0

A partir d'aquest divendres la sala d'exposicions del Claustre del Carme de Maó acollirà la segona mostra de treballs realitzats pels usuaris del Centre Polivalent Carlos Mir, de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca. Un esdeveniment que servirà per mostrar, novament, la feina que es fa amb l'objectiu de millorar l'autonomia i la independència, entesa com a millora de la qualitat de vida de les persones.

Actualment, el Centre Polivalent Carlos Mir compta amb 50 usuaris que reben un seguiment individualitzat, tot oferint les eines necessàries perquè puguin guanyar autonomia i funcionalitat. És així que es realitzen tot tipus de tallers i activitats, com poden ser de ceràmica, pintura, 'patchwork', o jardineria, entre d'altres.

D'aquesta manera, a l'exposició es podrà veure una bona varietat d'articles. els objectes estaran a la venda, i els doblers que s'obtinguin s'invertiran en la compra de nous materials per poder seguir treballant en aquests tallers ocupacionals. També es destinaran a l'organització d'activitats lúdiques fora del centre o per fer algunes celebracions relacionades amb els costums i les tradicions de Menorca.

A més, l'exposició s'acompanyarà de dos tallers oberts al públic, perquè tothom qui ho desitgi pugui compartir l'experiència amb els propis usuaris i aprendre diferents tècniques. Aquestes sessions seran aquest dissabte d'11 a 12.30 hores, i dimecres dia 27, de 18 a 19.30 hores. El darrer dia per a visitar l'exposició serà dia 30, de 10 a 13 hores.