Tres actors en escena, Imma Colomer, Pep Tosar i Òscar Intente, que actuaran a Ciutadella - Evelyn Arévalo

TW
0

L'obra guanyadora del Premi Born de Teatre 2013 es troba entre «La nena perduda», «Mata el teu alumne» i «A Margarita», les tres obres finalistes seleccionades pel jurat. El fall es donarà a conèixer aquest dissabte, a les 21 hores, en el decurs de la Gala del Premi Born, que enguany es celebrarà per primera vegada a la Sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella.


Expectació

L'acte començarà amb la representació de l'obra «Allò de què parlem roman inexplorat», un espectacle de Pep Tosar basat en el llibre «Els meus premis», de Thomas Bernhard.

A continuació, la secretària del premi, Maria Àngels Sastre, presentarà l'acte i donarà la benvinguda als assistents. Tot seguit, els portaveus del jurat, Blai Llopis i Gerard Vàzquez, faran lectura del fall, amb l'obra guanyadora. Llavors, la secretària obrirà la plica per conèixer l'autoria. Està previst que el guanyador pugui dirigir-se al públic des de l'atril i rebi l'emblemàtica figura de la musa del Premi Born. Per la seva banda, el president del Cercle Artístic, Rafel Pallicer, oferirà un parlament que servirà per tancar l'acte.

El jurat del certamen d'enguany està integrat per l'actor Blai Llopis, el dramaturg Gerard Vàzquez, Natalia Méndez (directora del Festival de Teatre Clàssic d'Almagro i actriu), Enric Gallén (professor de la Universitat Pompeu Fabra) i Sergi Marí, també dramaturg.

Les entrades per assistir a la gala es poden aconseguir avui al Cercle Artístic, de 15.30 a 19.30 hores, i demà divendres a la Sala Multifuncional del Canal Salat, de 18 a 21 hores. També a taquilla, el dissabte, una hora abans de l'acte. El preu es de 18 euros pels socis, 22 euros pel públic en general i 15 euros pels estudiants.