La figura del màrtir ferrerienc va ser el referent del dia - Josep Bagur Gomila

TW
0

La parròquia de Sant Bartomeu de Ferreries va ser ahir punt de trobada per a un grup de 40 escolans de Menorca, en una jornada organitzada pel Secretariat de Vocacions, amb l'objectiu de conèixer la vida del màrtir Joan Huguet i Cardona.

La trobada va començar a les 10 del matí, amb una missa a la parròquia ferrerienca, a la qual va seguir una gimcana dedicada a la figura del beat de Ferreries. Per a l'ocasió es va comptar amb la participació dels germans del màrtir menorquí, Vicenç i Maria, així com d'un nebot seu, Paco, fill de Paco, un altre germà del capellà i també desaparegut.

Amb aquesta activitat, els joves, d'entre nou i deu anys, van conèixer la vida de Joan Huguet, podent veure objectes personals, vestimentes i ornaments.

Ja el capvespre, després del dinar, estava prevista una pujada a s'Ermita de Ferreries, però no va ser possible per culpa del temps. Així, es van realitzar diverses activitats manuals sobre l'Advent i Nadal.

Aquest tipus d'activitats del Secretariat de Vocacions són addicionals a la catequesi, per tal que els joves tinguin un tracte més proper a la vida sacramental i als actes litúrgics.