Els membres del Club de Jubilats van lliurar els vestits confeccionats per tal que més cavallers acompanyin els Reis com a Patges Reials - Javier Coll

TW
0

Aquest cap de setmana, Sant Lluís serà territori firaire. I és que aquests dies hi coincidiran dos esdeveniments diferents. Per una banda hi haurà la Fira d'Art, que es farà de divendres fins diumenge al Molí de Dalt, i la Fira de Nadal, que s'instal·larà diumenge a la Plaça Nova.

El regidor de Cultura, Francesc Olives, i l'Associació de Comerciants de Sant Lluís, presentaren ahir dematí la Fira de Nadal, per a la qual s'ha preparat un programa amb diversos actes.

La fira estarà oberta diumenge, de 10 a 19 hores a la Plaça Nova, davant del Molí de Dalt, i s'obrirà amb una xocolatada gratuïta amb venda de coques, perquè veïns i visitants tinguin un bon berenar.

Una hora més tard hi haurà l'actuació de RELISE, i a les 12 hores està prevista l'arribada de l'Elf del Pare Noel, qui repartirà les cartes als més petits. El dia es completarà amb diverses rifes, balls, l'encesa de l'arbre que l'Associació de Comerciants dóna al poble de Sant Lluís, i altres actuacions, com la de la coral del CCE Sant Lluís.

Fira d'art

L'altra proposta comença demà a les 19.30 hores, i hi participen diversos artistes locals, de disciplines com la pintura, la fotografia, la joieria o la restauració.

Acompanyant la mostra hi haurà diferents actes, com la presentació del disc «Íntim Youkali» de Maria Camps i Pere Arguimbau, o la festa benèfica per a EMEA-Ayuda Animal Menorca, que es farà a l'aparcament del poliesportiu municipal.