El seu darrer any, el 2006, en Pepe de La Vinya va córrer abraçat amb l’home de la seva néta, Tomeu Ramón. Un record inoblidable | Cati

TW
0

Durant uns 60 anys, José Salord Marquès (Ciutadella, 1927) ha estat un cavaller d'arrel dins la festa. Conegut com en Pepe de La Vinya, va sortir per darrera vegada a la qualcada l'any 2006, des de llavors segueix les festes des de baix, amb l'enyor de pujar dalt cavall. Precisament, el seu darrer Sant Joan com a genet tenia 79 anys i encara s'atreví a córrer s'ensortilla, una carrera que no oblidarà mai. Va córrer abraçat amb Tomeu Ramón, l'home de la seva néta, Cati Mingorance Salord, que llavors era missatge a Ses Arenes i d'ençà 2008 és l'amo de Son Bernat.

Noticias relacionadas


Records d'un genet d'arrel

Pepe de La Vinya va sortir per primera vegada a les festes de Sant Joan el 1944, quan tenia 17 anys. Home de la terra, sempre ha fet feina al camp i ha estat a diferents llocs des de la infantesa: a Son Àngel, a s'Hort de n'Aguiló, Son Fe i acabà com a l'amo de La Vinya, i es jubilà a s'Hort des Pont.