Il·lustració de Zaca. El dibuixant del ‘Menorca’ s’ha inspirat per il·lustrar la camiseta amb l’escultura des Be de Matías Quetglas, com a representació de Sant Joan Baptista i símbol de la festa | Gemma Andreu

TW
0

«Es Diari» distribuïrà, el proper dimecres, dia 18, les camisetes de Sant Joan. Aquest dia, els subscriptors de Ciutadella rebran la prenda de forma gratuïta al seu domicili juntament amb el diari. La resta de lectors interessats a adquirir-la podrà fer-ho a les llibreries de la ciutat per un preu de 2,90 euros amb la compra del MENORCA «Es Diari».

La camiseta du a la part del davant una il·lustració de Zaca, inspirada en l'escultura des Be de Sant Joan, obra de Matías Quetglas i ubicada a la placeta de ses Voltes. Zaca (Ciutadella, 1958) és el dibuixant d'«Es Diari» i pintà les carotes en el bienni en que va ser caixer senyor Guillermo de Olives Olivares. Es tracta d'un dibuix ple de significat santjoaner, amb es Be com a símbol de Sant Joan Baptista, portant la bandera festiva.

Noticias relacionadas

A la part del darrera, la camiseta du la bandera de Sant Joan en petit i els logotips del MENORCA «Es Diari», i de les dues empreses patrocinadores: Stihl i José Febrer, Servei Agrícola i Ramader. Aquesta camiseta santjoanera es podrà aconseguir a les llibreries fins que s'esgotin les existències. Els lectors tindran disponibles la talla L i XL, en color blanc.

La iniciativa de la camiseta permetrà als nostres lectors vestir-se de festa aquest Sant Joan amb una il·lustració ben arrelada a les festes de Ciutadella. La camiseta es suma a les accions del MENORCA «Es Diari» d'enguany amb motiu de Sant Joan, amb la publicació de la Revista de les Festes, l'edició del pòster amb una fotografia de Josep Bagur Gomila i del disc festiu «Viu Sant Joan», amb cançons santjoaneres.