TW
0

La Bont's International Clown School de Menorca tanca aquest cap de setmana el seu curs «Clown i tragèdies humanes», i ho fa amb dues vetllades a Sant Lluís en les que es faran les presentacions finals dels gags creats pels participants d'aquest taller formatiu.

El teatre de l'OAR és l'espai escollit per a presentar els treballs que han realitzat els setze alumnes que han participat al curs de l'escola d'Eric de Bont, dedicat a les tragèdies humanes. Han estat dues setmanes intenses de treball, dedicades a cercar solucions en clau clown a situacions dramàtiques, de les que es produeixen cada dia, a mil i un indrets de cada ciutat. Soledat, tristesa, incomprensió, morts o malalties són només alguns exemples de fets quotidians, que es poden superar més fàcilment, transformant-los en anècdotes, números o espectacles de clown.
De fet, com expliquen des de l'escola internacional, «un dels centres d'atenció en la pedagogia de De Bont és com explicar petites o grans tragèdies humanes en llenguatge clown».

En aquest curs hi han participat setze persones de països tan diversos com Suècia, Àustria, Suïssa, Uruguai, Londres i Espanya. I entre ells, alguns actors i actrius menorquins.