Els fillets van participar en les activitats a les habitacions del Santuari, que les monges franciscanes mantenen en bones condicions | Gemma Andreu

TW
2

Una trentena de fillets de 9 a 12 anys van participar ahir, al Santuari de la Mare de Déu del Toro, en una trobada per estrènyer llaços i gaudir d'unes hores de convivència.

L'esdeveniment va començar a les 10.30 hores. Va ser una jornada dedicada a valors com la comunicació, el treball i l'alegria, així com també a millorar el coneixement litúrgic dels joves.

La trobada s'inicià amb una eucaristia, que va ser oficiada pel rector Joan Tutzó, qui dedicà unes paraules als fillets.

Després de la missa, ja el migdia, es va fer una gimcana a dependències interiors, ja que la pluja i el vent del dia gris d'ahir va impedir que es pogués realitzar a l'aire lliure com estava previst.

Així i tot, l'activitat va ser molt profitosa, i els joves van compartir una bona estona i van conèixer també la història del Santuari.

Havent dinat i abans de cloure la trobada, els fillets van omplir els 24 dies del calendari d'advent amb un compromís per a cada dia, que esdevé un acte de responsabilitat per aquest mes de desembre.