Els fillets del ‘Mare de Déu del Toro’ s’apunten a passar-s’ho bé a la pista d’aventures | Josep Bagur Gomila

TW
0

Aquestes festes, el poliesportiu des Mercadal tornarà a convertir-se en una gran pista d'aventures, en què els fillets de 3 a 12 anys de tota Menorca podran gaudir d'una gran varietat de jocs, tallers i activitats. Serà del 26 de desembre al 4 de gener, i una de les novetats serà la instal·lació d'un rocòdrom.

Els primers en conèixer la notícia de l'obertura de la pista d'aventures van ser els delegats de totes les classes, de primer a sisè de Primària, del col·legi Mare de Déu del Toro (després ho van transmetre als seus companys, a les aules), i la idea els va entusiasmar.

El poliesportiu obrirà les seves portes divendres dia 26, a les 16 hores, i es podrà visitar fins diumenge dia 4 de gener, sempre de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, tret de dia 31, que estarà obert només el matí, i dia 1 que estarà tancat.

Com van explicar ahir als fillets el regidor de Festes, Lluís Arjona, al responsable del Punt d'Informació Juvenil i Casal de Joves, Nofre Janer, i l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local al Consistori mercadalenc, Ana Oleo, aquesta és la setena edició de la pista d'aventures, i hi haurà boti boti, castells inflables, tirolina, toro mecànic, ping pong, futbolins, llits elàstics, futbol 3x3, videojocs, el rocòdrom i també espais per dibuixar i fer tallers i manualitats. A més, visitaran el poliesportiu els personatges de Disney, Micky i Minnie Mouse, perquè tothom pugui fer-se fotos amb ells. S'ha fixat una entrada de 4 euros per fillet, que servirà per a tot el dia, i si tenen previst anar-hi molts dies, hi ha una entrada conjunta més econòmica, de 25 euros.

Hi haurà 16 joves voluntaris els matins i 16 més els capvespres, per fer les activitats i vetllar perquè tot vagi bé.
L'Ajuntament ha repartit 11.000 flyers, amb 1 euro de descompte a cada un, per totes les escoles de Menorca. La intenció és que, igual com altres anys, puguin gaudir de l'activitat els fillets de tota l'Illa. L'any passat, durant els 9 dies de pista d'aventures hi van passar 2.210 fillets, i el 2012, en què va estar oberta cinc dies, la van gaudir 1.549 infants.