El Convent de Sant Diego va reunir molts veïns i visitants, que van gaudir de la magnífica exposició. | Tiago Reurer

TW
9

El poble d'Alaior viu aquests dies en un ambient plenament primaveral, amb els seus carrers plens de ramells i decoracions florals. Tot, en un context en què el col·legi La Salle ha convocat una nova edició del Concurs Floral, en el que s'hi han presentat 367 plantes, flors o composicions.

La Salle ha celebrat la seixantena edició d'aquest certamen, ocasió que l'Ajuntament ha aprofitat per acompanyar amb una iniciativa que ha omplert de color els carrers d'Alaior. S'ha decorat cada racó del poble amb motius florals i els veïns hi han col·laborat també, col·locant a les portes de les cases qualque ramell per arrodonir l'ambient.
concurs

El certamen s'ha organitzat per seccions. Així, s'han presentat 110 cactus i plantes crasses, 96 plantes, 71 roses, 39 rams silvestres, 34 composicions florals i 17 bonsais, que es poden contemplar al Centre de Cultura Sant Diego durant el dia d'avui, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

Els premis per al primer i segon classificats de cada categoria han estat obres de destacats artistes de Menorca, entre els que hi figuren Zulema Bagur, Marc Jesús, Rafel Vidal, Fulgenci Torrents o Núria Gavin, fins a un total de quinze autors.

Està previst que l'acte d'entrega dels premis als guanyadors es faci avui fosquet, a partir de les 20.30 hores, al mateix Convent de Sant Diego.