Al centre, es baró, José M. de Olivar Ordis, en representació del caixer senyor, acompanyat pels caixers pagesos, Miquel Bosch i Carlos Taltavull; sa capellana, Bosco Faner; el caixer casat, Pedro Villalonga; i el caixer fadrí, Sam Bosch; amb s’Homo des Be i l’ajudant, el fabioler i les seves famílies, anit al Claustre del Seminari | Kika Triay

TW
0

Hi queda manco d'un mes per Sant Joan i Ciutadella ja viu la festa. El diari MENORCA va encendre ahir el caliu festiu en la presentació de la Revista de Sant Joan. L'acte es celebrà al Claustre del Seminari amb la presència de 200 convidats, entre col·laboradors i anunciants i amb l'assistència destacada de la Junta de Caixers. Va ser una vetllada especial, on tots van fullejar la revista amb expectació, descobrint l'actualitat sobre la festa, les fotografies i atractius continguts.

Josep Pons Fraga, editor del diari MENORCA, donà la benvinguda a tots i donà pas a l'actuació del grup convidat: Som-hi. El pop-rock de la jove banda amenitzà la vetlada. Després de la presentació dels continguts de la revista, Juan Elorduy, l'autor de la portada, va explicar el missatge de la seva obra: el d'una filleta alçant la bandera com a gest d'alegria. A continuació, l'artista va rebre un obsequi de mans del batle de Ciutadella, Ramon Sampol, i del bisbe de Menorca, Salvador Giménez.


Retrobaments

Noticias relacionadas

La presentació de la revista reuní a representants socials de Ciutadella, com els regidors i el batle en funcions i els candidats elegits a les urnes. També destacà la presència de representants del diari MENORCA, com el director, Josep Bagur Torres, i la cap de publicitat, Reyes Rico. Persones vinculades a les festes, com representants d'Amics de Sant Joan, del món de la literatura, com Pau Faner i Antoni Català i del món artístic, com Juan Elorduy, Torrent Vivó i Joan Allès; a més de col·laboradors i amics d'«Es Diari», entre molts altres, en un ambient distès i festiu.

Josep Pons Fraga anuncià que l'original de la portada de la revista, obra de Juan Elorduy, serà dipositat a la galeria d'obres artístiques de Sant Joan al Museu Diocesà.

La revista es posarà a la venda des d'avui mateix a les llibreries per un preu popular de 5 euros i serà gratuïta pels subscriptors. Els lectors trobaran totes les novetats de les festes d'enguany, les fotos més emotives i espectaculars i les milors plomes sobre Sant Joan.