Milers de visitants ahir van aprofitar la jornada de portes obertes per conèixer les noves propostes del centre de construcció i llar APalliser de Maó | Javier Coll

TW
0

La jornada de portes obertes que va organitzar ahir el centre de construcció i llar APalliser de Maó va aixecar passions. Les activitats per a totes les edats que havien planificat van atraure més de 7.000 visitants, que van gaudir durant tot el dia amb propostes originals i divertides. Aquesta és la manera en què l'empresa va voler donar a conèixer al públic la renovada exposició de paviments i revestiments ceràmics així com la nova secció de portes, armaris i parquets de que disposa actualment.

El degoteig de gent va ser constant al llarg de tot el dia, fins al punt que a les hores punta hi havia cues. Entre les activitats més destacades, n'hi havia dues destinades als més petits. Un contacontes, a càrrec de Maria Galetta, i un espectacle de màgia que va deixar el públic bocabadat.

A tots els assitents se'ls va fer entrega a l'entrada d'un clauer, fet pel Centre Carlos Mir. Amb ell havien de provar sort en una porta que, en cas d'obrir-se, els convertiria en guanyadors d'un premi de 200 euros. Finalment, van repartir 16 premis de 200 euros durant tot el dia. Uns premis que van estar molt distribuïts entre els diversos municipis de l'Illa. El premi gros, però, va ser el sorteig d'un creuer pel Mediterrani, que va anar a parar a Abelardo Olives Pons, un menorquí afincat as Castell. A totes les dones, d'altra banda, se les obsequiava amb una rosa.

A més, APalliser va posar a disposició dels clients més de 300 articles en oferta, una iniciativa que va ser molt ben rebuda pels assistents, que, en molts casos, van aprofitar per comprar.