La flama arribada des de Betlem transmet el sentiment de pau als Escoltes de Menorca | Gemma Andreu

TW
0

La família escolta ha il·luminat Menorca amb la Llum de la Pau, transmetent un missatge clar d'esperança cap a un món millor i sense injustícies, en què tothom tengui dret a gaudir d'una vida plena i de pau.

Poc després de les 17 hores arribava a la parròquia de Santa Eulàlia d'Alaior una comitiva d'uns dos-cents joves dels diferents Agrupaments Escoltes de l'Illa, que participaren als actes de la Llum de la Pau, una iniciativa sorgida del moviment scout austríac i que des de 2001 es fa a Menorca.

A l'arribada a l'exterior del temple, els joves anaren penjant en un cartell missatges del què és per a ells la Llum de la Pau. «Vida», «acompanyament», «símbol de pau» o «camí» són algunes de les definicions que compartiren els joves.
Ja a l'interior del temple es van projectar audiovisuals sobre el significat de la Llum de la Pau, es cantaren algunes cançons i es va repartir la llum perquè cada jove escolta l'escampi per l'Illa.

La Llum de la Pau arribava a Menorca després que una expedició menorquina, encapçalada pel cap de l'Agrupament de Santa Eulàlia d'Alaior, Carlos López, la recollís a Terol la flama provinent de Betlem.