TW
5

Els vesins han transformat Ferreries en un paradís vegetal i han omplert el poble de flors. La quinta edició de Ferreries Floreix ha demostrat que el certamen inspirat en la primavera per embellir l'enton urbà es consolida i cada vegada hi ha major implicació dels vesins, les entitats i l'Ajuntament.

Tot començà aquest dissabte de bon matí, quan els vesins van començar a cobrir els carrers dels centre amb elaborades i coloristes estores florals i vegetals. La creació artística s'inaugurà el migdia amb el goig visual compartit per tot el poble. El certamen d'enguany destaca per les activitats paral·leles a Ferreries Floreix, en el sentit de dinamitzar el poble. Així durant el matí, la plaça Espanya es convertí en l'escenari de les actuacions de la Big Band de l'Ateneu Musical i de la Batucada de Ferreries.

Així mateix, es muntà una exposició de bonsais a sa Peixateria i s'inaugurà l'exposición ART'S, a la plaça Espanya. L'aportació artística al certamen continuà amb l'exhibició de pintura mural amb Flora Ritman, al Carrer Nou; i amb el taller de corones i diademes de flors, al Carrer Fred. També el Centre de Geologia s'ha engalanat de flors amb el muntatge expositiu «Flors», amb fotografies de Miquel Cao. La intensa jornada festiva va tenir el seu punt i final amb una gran ballada popular a càrrec del grup Es Penell.


Activitats fins el 4 de juny

El dinamisme que aporta el programa Ferreries Floreix beneficia tot el poble, amb una agenda d'activitats que es perllongarà fins el 4 de juny. La decoració floral ha embellit de tal manera el poble que no vos podeu perdre l'oportunitat d'anar-hi a guaitar.